Známa Slovenka vystrojila dcérke KRÁSNU OSLAVU: Odpadnete... Všetko bolo ako z rozprávky!

Natália Glosíková s dcérkou
Natália Glosíková s dcérkou
Zdroj: Instagram/nataliaglosikova
2023-10-03 07:00:00 |

Jednoducho nádhera! Aj takýmito slovami by sa dala opísať narodeninová párty, ktorú svojej dcérke zorganizovala tanečnica Natália Glosíková. Zairka oslávila 2. narodeniny naozaj veľkolepo. Pozrite!

Kedykoľvek zavítate na Instagram tanečnice Natálie Glosíkovej, vždy tam nájdete príspevky, ktoré sú krásne a priam z nich srší radosť. Svoj podiel na tom má nepochybne aj to, že brunetka si materstvo užíva. Spoločne s partnerom Jakubom a dcérkou Zairou tvoria rodinku ako vystrihnutú z katalógu.  

 

V týchto dňoch to na Natáliinom profile žije najmä narodeninami jej milovanej dcérky. „Viem, že sa na narodeniny väčšinou zvykne písať, ako ten čas letí, ako to rýchlo ubehlo a ani nevieme ako. Ale ja dnes musím napísať opak. Dnes, keď moja Zaira oslavuje svoje 2. narodeniny, mám pocit akoby tu so mnou bola už omnoho dlhšie, akoby všetko to, čo sme spolu už prežili, trvá oveľa dlhšie, pretože toľko čo ma už ona naučila, to všetko čo mi dala, koľkou láskou ma naplnila, to všetko mám pocit že sa len za dva rôčky ani nedá,” vyjadrila sa pri príležitosti dcérkinho sviatku sympatická tanečnica. 

Taktiež svojim followerom prezradila, že Zaira je dobrosrdečné milé, večne usmiaté a šťastné dievčatko. Presne v takomto duchu sa niesla aj narodeninová oslava malej pricezničky. Všade bolo plno žltej farby, margarétok, včielok a samozrejmosťou bol aj dokonalý outfit samotnej oslávenkyne. 

Fotkami a videom z narodeninovej párty sa Natália pochválila aj na Instagrame. Nadšené komentáre a gratulácie pod príspevkami len pribúdajú. K nim sa aj my pripájame a rozkošnej Zairke prajeme všetko najlepšie a najkrajšie! 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia