Dcérka slovenského rapera oslávila 3. narodeniny: Wau! Vyzerá ako z iného sveta

Majk Spirit s manželkou
Majk Spirit s manželkou
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-02 07:00:00 |

Tá sa im ozaj vydarila! Náš šoubiznis je plný rozkošných ratolestí, ktorých rodičia sú verejnosti dobre známi. Krásnu dcérku má doma aj úspešný slovenský raper Majk Spirit, ktorý sa spoločne s manželkou Mariou tešia z ich princezničky Arie už tri roky.

Hovorí sa, že pri pohľade na to, ako rastú vaše deti, vám čas beží hneď rýchlejšie. Ktovie, či to tak vníma aj raper Michal Dušička, známy pod umeleckým menom Majk Spirit. Jeho dcérka Aria totiž v týchto dňoch oslávila svoje 3. narodeniny. 

Jej rodičia pri tej príležitosti zverejnili na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram viacero záberov, pri pohľade na ktoré sú fanúšikovia nadšení. Dievčatko je totiž nádherné a vďaka veľkým očiam a vlnitým vlasom vyzerá ako anjelik. „Tá je ale krásna! Sladké dievčatko, hotový anjel!” znejú vybrané z komentárov od fanúšikov, ktorí gratulovali nielen oslávenkyni, ale aj jej rodičom. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Prominentná rodinka sa v lete tohto roka presťahovala z Bratislavy do Prahy. Za zmienku stojí, že Maria pochádza z Ukrajiny a ich príbeh zoznámenia je ozaj veľmi romantický. „Spoznal som ju v roku 2006 čisto náhodou v nejakom bare v Bratislave. Ona tam bola na výlete s kamoškou z Dubaja, kde vtedy žila. Tam sme sa spoznali, mali sme taký malý niekoľkodňový románik, nič vážne. Potom sme sa trinásť rokov nevideli a ja som v tom medzičase napísal pesničku Ženy treba ľúbiť, a tam mi v jednej slohe bola inšpiráciou aj ona, pretože vo mne zanechala silný dojem. Potom som bol v Dubaji a tam som ju zase stretol v bare, a už sme zostali spolu,“ prezradil Majk Spirit, keď bol hosťom v Show Jana Krausa. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia