NEUVERITEĽNÝ príbeh ZNÁMEJ Slovenky: Dcéru porodila úplne SAMA na schodoch pred NEMOCNICOU

NEUVERITEĽNÝ príbeh ZNÁMEJ Slovenky:
Dvojnásobná mama Andrea
Zdroj: Instagram/rarachjenamadeire
2023-09-28 19:00:00 |

Život niekedy píše naozaj neuveriteľné príbehy. A zároveň je dôkazom, aké sme my ženy silné a čo všetko dokážeme. Slovenka Andrea Jurášeková sa stala dvojnásobnou matkou, avšak svoju dcérku porodila na Madeire pred nemocnicou. Sama do vlastných rúk, bez akejkoľvek pomoci.

Matej "Rarach" Jurášek sa so svojou rodinou presťahoval na Madeiru a o všetkom informuje na svojom Instagrame, kde si buduje svoju komunitu ľudí. Najnovšie so svojimi fanúšikmi zdieľal svoj osobný príbeh, ktorý najskôr nechcel ani zverejniť, no napokon sa rozhodol, že to urobí. 

Neuveriteľný pôrod 4 týždne pred termínom

Vo svojom príspevku rozpísal všetko do detailov. Do termínu pôrodu im zostávali ešte 4 týždne, no manželka ho nad ránom zobudila, že by mali ísť do nemocnice. Približne 7 kilometrov pred nemocnicou mu povedala, že už bude rodiť.

"Myslím, že sme vytvorili nejaký nový rýchlostný rekord, keď som zabrzdil auto pri rampe do nemocnice. Stiahnem okienko a kričím “pregnanta!” Ani neviem, či to po portugalsky niečo znamená, ale to jediné mi napadlo, vrátnik nás pustil okamžite ďalej. Mali sme šťastie, pár dní predtým sme si to sem prišli obhliadnuť, aby sme vedeli, ako sa v takejto situácii zachovať. Vedel som teda, kam mám ísť. Zastavil som pred známym vchodom, vyskočil som von, aby som pomohol Aji, tá však už ťažko kráčala po schodoch k dverám. Predbehol som ju, stlačím kľučku a nič. Znovu. Nič. Zamknuté," začal Matej s opisovaním príbehu. 

 

Andrea mu povedala, že to už nevydrží a on sa rozbehol zavolať pomoc a hľadať nočný vchod. Oproti nemu vybehol pracovník bezpečnostnej služby aj s vysielačkou a keď mu chcel povedať, čo sa deje, vtedy začul obrovský výkrik. 

"Taký, ako ešte nikdy. Okamžite som bežal naspäť k Aji. Stála na schodoch, presne tam, kde som ju nechal, mala čiernu sukňu s malými, bielymi kvetmi. V rukách držala maličkú Anu. Sama. Usmievala sa. Poď ňou bola kaluž, tak som rozprestrel uterák, aby sa mohla posadiť. Povedala len, “je nádherná” a privinula si Anu ešte bližšie k sebe, koľko len pupočná šnúra spod sukne dovolila. Zakryli sme ju iba mojim tričkom," prezradil Rarach detaily.

"Zažil som v živote mnoho vecí, ale tú paletu pocitov, ktorú rozpútalo to, čo som práve videl, to som ešte nezažil. Nikomu neprajem zažiť ten strach, ktorý sa ma zmocnil, keď som po tom výkriku prebiehal k Aji, ktorá v rukách držala čerstvo narodené dieťa. Naopak, každému prajem zažiť tú eufóriu, ktorá prišla, keď doktorka povedala, že je dieťa v poriadku. Chápete tomu? Andrea porodila zdravé dieťa úplne sama, do vlastných rúk, na schodoch nemocnice," uzavrel mladý Slovák. 

Príbeh mladej rodinky sa ihneď začal šíriť sociálnymi sieťami a dojal mnohých ľudí, dokonca aj cudzích, ktorí ich osobne nepoznajú. Ide naozaj o neskutočný príbeh, ktorý je dôkazom toho, že ženy a matky sú silné a dokážu všetko. Rodinke blahoželáme a maličkej Ane prajeme hlavne veľa zdravia. 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/rarachjenamadeire

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia