Známa Slovenka zverejnila FOTO s rozkošnou dcérkou: Tak TOTO nemá chybu!

Známa Slovenka zverejnila FOTO
Katka Jakeš
Zdroj: Instagram KJ
2023-10-01 07:00:00 |

Hovorí sa - Aká matka, taká Katka! A v prípade mnohých rodičov a ich potomkov to veru ozaj platí. Svoje o tom vie aj obľúbená slovenská tanečnica Katarína Štumpfová, ktorej dcérka Izabelka vyzerá akoby jej z oka vypadla.

Katarína Jakeš sa ešte za slobodná ako Štumpfová zviditeľnil účinkovaním v úspešnej markizáckej šou Let´s Dance. Sympatická mamička sa momentálne venuje najmä svojej krásnej rodinke. S partnerom majú 4-ročnú dcérku Izabelku, ku ktorej nedávno pribudol maličký brat. Ten dostal meno Bruno. 

Dvojnásobná mamička má na sociálnej sieti Instagram viac ako 100-tisíc followerov. S nimi sa ochotne delí o svoje zaujímavé tipy, chutné a zdravé recepty a pridáva tiež krásne momentky zo svojho súkromia. 

Katka priznáva, že s dcérkou Izabelkou majú krásny vzťah. „Malá žena, ktorá mi zmenila život. Vďaka nej som začala mať radšej samú seba, začala som si užívať život a tešiť sa z maličkostí. Puto, ktoré medzi sebou máme, je pre mňa veľmi špeciálne a keď vidím, ako po mne všetko opakuje, cítim obrovskú zodpovednosť za svoje slová a činy. Milujem byť mamou svojim deťom. Je to úplne o niečom inom ako predtým,” vyznala sa nedávno zo svojich pocitov sympatická tanečnica. 

 

 

Zaujímavý záber zverejnila Katka aj v uplynulých hodinách. Na Instagram dala koláž fotiek, na ktorej je jej milovaná Izabelka a ona v detstve. „Podoba čisto náhodná!” znie komentár blondínky, ktorá svojich follwerov nepochybne pobavila. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia