Iba 8-ročné dievčatko ide v maminých šľapajách: NEUVERÍTE, čomu sa spolu s ňou venuje!

Iba 8-ročné dievčatko ide
Zdroj: Instagram/thefitnessboxhorley
2024-06-16 11:00:00 |

Aká matka, taká Katka. Niekedy doslova. 8-ročná Issy sa už v útlom veku rozhodla, že rozbehne rovnakú kariéru, akej sa venuje jej mama. Je to fakt šialené.

Lily Hagans nie je speváčka, herečka, modelka, kuchárka, lekárka, učiteľka a ani kaderníčka, čo sú povolania, v ktorých sa malé dievčatká vidia azda najviac. 33-ročná blondínka sa živí ako osobná trénerka. Okrem toho však súťaží v silovom trojboji. A práve dvíhanie ťažkých váh učarovalo aj jej dcérke.

Rozkošná Issy je v posilňovni odmalička ako doma, no už nielen ako pozorovateľ. Ako píše The Sun, po vzore svojej mamy pravidelne maká, aby sa raz aj ona  mohla stať powerlifterkou. Je to však pre 8-ročné telíčko bezpečné? Lekári zdvíhajú varovný prst. 

Odhodlaná školáčka už teraz dokáže zdvihnúť 50-kilovú činku. Má totiž pred sebou jasný cieľ - keď oslávi 13. narodeniny, chce rovnako ako jej mama súťažiť v silovom trojboji. Spolu s ňou sa Issy venuje aj boxu a behu.

Lily je na svoju ratolesť mimoriadne hrdá a tvrdí, že je inšpiráciou pre všetkých mladých športovcov. Hejterom odkazuje, že každý jej pohyb má pod kontrolou a dohliada na to, aby cvičila adekvátne jej veku.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: The Sun

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia