Mamička šokuje: Dcérka má 2 roky a ešte nikdy jej neumyla vlasy šampónom, takto vyzerajú!

Mamička šokuje: Dcérka má
Zdroj: Tik Tok/Echika
2024-06-11 15:00:00 |

Rodičia chcú pre svoje deti iba to najlepšie, čo sa týka úplne všetkého. Je však to najlepšie aj umývanie vlasov bez šampónu?

Kým niektoré mamičky investujú do kozmetiky pre svoje dieťa nemalé peniaze a láka ich vyskúšať každý “zaručený” výrobok, iné sa spoliehajú na prírodu a chémii sa oblúkom vyhýbajú.

Mamička, ktorá na Instagrame vystupuje pod menom Echika, sa radí rozhodne do druhej skupiny a môže sa dokonca pochváliť takým extrémom, že svojej dvojročnej dcérke ešte nikdy neumyla vlasy šampónom. Napriek tomu však vyzerajú krásne a žiadne známky zanedbanosti na nich nebadať. Čím jej ich teda umýva?


Odpoveď je úplne jednoduchá - blonďavé vlásky svojej princeznej Echika umýva iba čistou vodou, pričom sem-tam použije arganový olej a masky. Vďaka tomuto receptu vyzerajú zdravo a krásne a hlavne sa nemastia.

Mnoho žien ostalo z videa 27-ročnej mamičky pohoršených a jej prístup označilo za nechutný. Echika sa však bráni tvrdením, že presne vie, čo robí, keďže v minulosti bola zamestnaná ako vlasová špecialistka vo veľkej kaderníckej spoločnosti. Podľa nej je šampón iba komerčný výrobok, ktorý firmám prináša obrovské zisky.

 

@itsechika My tips! ❤ 1. Wash/rinse only with water 2. Use argan oil occasionally 3. Use a hair mask once a week/every 2 week Let your toddler enjoy long luscious hair without knots ❤ PS. IT NEVER GETS GREASY! #hairtips #longhair #fyp #toddlersoftiktok ♬ Isn't She Lovely - UNDRESSD & Ellie May

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Tik Tok/itsechika

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia