FOTO Rozkošné dievčatko trápi vzácne ochorenie: Má ho iba 1 zo 100 ľudí na SVETE!


Layla Davis
Layla Davis
Zdroj: Instagram/laylas_locks
2024-04-08 19:00:00 |

Layla Davis má len tri roky a už sa o nej hovorí po celom svete. Jej vlásky ju totiž robia jedinečnou bytosťou. Nad dievčatkom sa budete určite rozplývať aj vy!

Layla Davis je jednou zo 100 ľudí na svete, ktorí majú syndróm UHS. Takzvané neučesateľné alebo aj sklenené vlasy sú väčšinou svetlé a objavujú sa medzi dojčenským a tretím rokom života. Do puberty sa ich kvalita zvykne zmeniť.

Keďže dievčatko má na hlave doslova jemné páperíčko, na rozdiel od svojich kamarátok nemôže nosiť každý deň rôzne copíky. Rodičia sa jej preto snažia vysvetliť, že jej vlásky sú iné a častou úpravou by sa mohli polámať.

Škôlkarka je centrom pozornosti všade, kde sa objaví. Jej háro priťahuje zrak doslova ako magnet a často aj neželané dotyky dospelákov, ktorí sa chcú nezvyčajných vláskov dotknúť. 

Ako prezradila mamina Charlotte, Layle nikdy nechýba na tvári úsmev, miluje spev a balet. Dôkazom sú fotografie na Instagrame rozkošnej slečny, prostredníctvom ktorých chcú dať jej rodičia vedieť, že existujú aj ľudia, ako je ich dcérka. 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Daily Mail

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia