NENÁVIDI vaše dieťa umývanie vlasov? Skúste tip od známej INFLUENCERKY, jej dcérka to MILUJE!

NENÁVIDI vaše dieťa umývanie
Zdroj: Instagram/nutelindochka
2024-04-01 11:00:00 |

Deti sú rôzne a kým jedno niečo neznáša, iné to miluje. Umývanie vlasov však všeobecne nepatrí medzi obľúbené detské rituály. Ak s ním doma bojujete aj vy, inšpirujte sa Nutelindochkou!

Ryšavú krásku, ktorú na Instagrame nájdete pod prezývkou Nutelindochka, ženy zbožňujú aj preto, že popri dokonalých záberoch s 2-ročnou dcérkou zverejňuje i tie nedokonalé.

Influencerka priznáva, že jej Ella neznáša napríklad krémovanie tváre a donedávna mala odpor i k umývaniu vlasov. Krémovanie jej suchých líčok tak rieši, keď malá princeznička spinká, čo sa v druhom prípade absolvovať veľmi nedalo. Aj tu sa však vynašla.

,,Ella NENÁVIDELA umývanie vlasov. Aj len pár kvapiek vody vo vlasoch, keď sa kúpala, bol strašný vreskot. Odkedy ich umývame takto, tak si to dokonca sama pýta. Vyzeralo to tak, že jednoducho jej vadila voda na tvári alebo sa jej do očí niekedy dostal šampón a jednoducho si k tomu vybudovala averziu. Ak je na tom vaše dieťa podobne, skúste:) za pokus to stojí,” odkázala mamičkám Linda. Tak čo, inšpirujete sa jej videom? :)

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/nutelindochka

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia