Kaderník odfarbil dievčatku vlasy a zmenil ich na dúhu: Ľudia ostali zhrození!

Dievčatko s dúhovými vlasmi
Dievčatko s dúhovými vlasmi
Zdroj: Instagram/unicorn_manes_bymykey
2024-01-02 15:00:00 |

Ľudia sa chytajú za hlavu! Instagramom aktuálne koluje video z kaderníckeho salónu so šokujúcou premenou iba 8-ročného dievčatka. Josie zatúžila po dúhových vlasoch a jej sen sa stal realitou.

Jednorožce sú v kurze už niekoľko rokov. Ikonické zvieratko milujú najmä dievčatá. Niektoré dokonca až tak, že neváhajú podstúpiť radikálnu premenu. 

Roztomilá školáčka si k svojim 8. narodeninám zaželala mať pestrofarebné vlasy. Kaderník z Austrálie, ktorého práca je založená čisto iba na motíve unicorn, neváhal a dievčatku jej prianie splnil. Po tom, čo jej hnedé vlasy odfarbil peroxidom, naniesol na ne celú škálu farieb dúhy.

Výsledok je síce skutočne dychberúci, avšak na hlave tak mladého stvorenia nemá čo robiť. Myslí si to aj mnoho komentujúcich z celého sveta. ,,Farbenie detských vlasov je nebezpečné a raz dokonca viedlo k smrti. Pokožka hlavy je veľmi citlivá a ľahšie do nej preniknú chemikálie. Toto môže spôsobiť alergickú reakciu,” uviedla žena pravdepodobne z Nemecka, kde je podľa jej slov deťom do 16 rokov farbenie vlasov zakázané.

,,Preboha, prečo to robia deťom??? Rodičov by mali zobrať do väzenia,” myslí si ďalšia, pričom viacerí sa zhodli na tom, že malá slečna vôbec nevyzerá nadšene.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/unicorn_manes_bymykey

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia