ŠOKUJÚCE priznanie: Slovenský spevák zapustil dlhé vlasy, rovnaký účes má aj synček! Prezradil svoj dôvod

ŠOKUJÚCE priznanie: Slovenský spevák
Zdroj: Instagram/robopapp
2024-06-04 19:00:00 |

Dlhé vlasy sa väčšinou spájajú s dievčatkami a krátke zase s chlapcami. Keď je to naopak, všetci naokolo sa pýtajú prečo. Známy slovenský spevák má na to jednoduché vysvetlenie.

Spevák Robo Papp je otcom dvoch detí. Dcérka Izabella, ktorú má z prvého manželstva s Evou Lučeničovou, nedávno oslávila 14 rokov. S druhou manželkou Veronikou sa stará aj o ich 3-ročného synčeka Lea a ako sa vyjadril, rozdiel medzi výchovou dievčaťa a chlapca je asi ako medzi šoférovaním motorky a ponorky. ,,Obidve sa končia na y a ani jedno z toho som nikdy nešoféroval. Obidve otcovstvá sú ale skvelé,” nechal sa počuť na Instagrame.

Na svojom profile známy hudobník spomína aj to, že od ľudí často dostáva otázku, prečo nosia s Leom dlhé vlasy. Otecko, ktorého verejnosť poznala celé roky ako krátkovlasého, sa rozhodol kolektívne odpovedať.

 

,,Starí bojovníci skoro všetkých civilizácií verili, že ostrihaním vlasov človek stráca časť sily. Vlasy vám ostrihajú na vojne, vo väzení, v koncentračných táboroch, všade, kde chcú človeku vziať silu, a prinútiť ho poslušne plniť rozkazy. Predstavte si hocijakého japonského , slovanského, keltského bojovníka s vystrihanou hlavou od barbera…,” napísal Robo.

,,Asi si nenecháme s Leom vlasy rásť až po zem a raz si ich ostriháme. Ako sme sa v čase "prebúdzali" a zisťovali, že každé slovo, každá farba, každý symbol má v sebe silu, prestali sme si vlasy strihať, nie je to póza, je to pocit a vôbec nás nezaujíma komu sa to páči,” odkázal kritikom dlhovlasý spevák. V komentároch ho podporilo množstvo mamičiek, ktoré majú, respektíve mali taktiež doma vlasáčov.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/robopapp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia