Mama zhodila desiatky kíl, aby sa za ňu dcérka nehanbila: Bolo to ešte horšie

Mama zhodila desiatky kíl,
Ilustračné foto
Zdroj: YouTube/tlc
2022-04-05 08:30:00 |

Anna (28) z New Jersey nikdy nepatrila medzi štíhle ženy, už ako dieťa trpela značnou obezitou. Nenávidela sa. Po drastickom schudnutí to však bolo ešte horšie.

Výrazný úbytok hmotnosti môže zmeniť váš život od základov. Najmä keď patríte do skupiny morbídne obéznych ľudí a problémy vám spôsobujú aj tie najbežnejšie činnosti. Jednou z nich bola aj Anna, ktorá však z výsledku rapídneho schudnutia nebola ani trochu nadšená. Práve naopak. „Zhodila som vyše 100 kg, aby bola dcérka na mňa hrdá, ale neznášala som svoje telo ešte viac ako predtým. Nezniesla som pohľad na seba,“ uviedla Anna v relácii o extrémnych premenách na britskom kanáli TLC. Problémom bola neesteticky ovísajúca koža po celom tele.

 „Anna s váhou bojovala asi od svojich štyroch rokov,“ prezradila jej mama. „Bez ohľadu na to, čo sme robili alebo aký lekár to riešil, bola stále väčšia a väčšia. Pre všetkých to bolo frustrujúce,“ podotkla.  

Anna hovorí, že trpela fyzicky aj duševne a keď vážila 215 kilogramov, rozhodla sa pre radikálnu zmenu. Šancu videla v operácii, pred ktorou však musela výrazne schudnúť. „Chudnutie bolo spočiatku pomalé, ale pravidelná chôdza mi pomohla nakopnúť ho na vysoké obrátky," uviedla. Keď konečne dosiahla cieľovú hmotnosť, bolo to pre ňu horkosladké víťazstvo.

Prebytočná koža pôsobila viac ako neesteticky. „Cítim sa nechutne a nenávidím svoje telo,“ hovorí. „Každý môže vidieť, ako sa mi koža na rukách trasie sem a tam a ako sa mi chvejú stehná," ukazuje a svoje brucho prirovnáva k hamburgerovému mäsu. Namiesto spokojnosti sa po drastickom schudnutí dostavila frustrácia a Anna bola nespokojnejšia ako kedykoľvek predtým.

Zmenilo sa to až po operácii, pri ktorej jej odstránili prebytočnú kožu. To ukázalo obrovský rozsah jej schudnutia. Anna má konečne vytúžené telo a nevie sa na seba vynadívať. „Som úplne v úžase z toho, ako teraz vyzerá," dodala šťastná mama, ktorá konečne môže ísť so svojou 7-ročnou dcérkou Leilou na ihrisko a hrať sa tam s ňou alebo si oblečie plavky a nezomiera pri tom od hanby.

Fotogaléria

YouTube.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia