Takto ženu zmenilo sedem rokov manželstva a dve deti

Takto ženu zmenilo sedem
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok/Mama Jill
2022-03-30 15:30:00 |

Dvojnásobná mama Jill vzala internet útokom po tom, ako zdieľala klip s fotkou spred takmer desiatich rokov a zo súčasnosti. Zmena to je teda riadna!

„Ľudia hovoria, že po siedmich rokoch manželstva a dvoch deťoch vyzerám úplne inak a nie je to voči môjmu manželovi fér. On ma ale miluje takú, aká som,“ hovorí Jill z Kentucky v USA vo videu. Uznáva, že pri porovnaní fotiek to vyzerá, ako keby išlo o dve rôzne osoby.

„Dievča, o ktorom si myslel, že s ním bude navždy,“ znie text pri prvej fotke, na ktorej stojí mladé opálené dievča s blonďavou kučeravou hrivou v obtiahnutom oblečení. Pri pohľade na fotku Jill so smiechom hovorí: „Nie, to nie som ja.“

Teraz, o sedem rokov neskôr, po pôrode dvoch detí Jill výrazne pribrala a miluje voľné šaty, v ktorých sa cíti najlepšie. Priznáva, že sa snažila aj schudnúť, no nedopadlo to a začali jej vypadávať vlasy. Výsledkom je to, že z bohatej hrivy zostali riedke vlasy a kedysi zvodné kučery si zafarbila na tmavo. Napriek tejto zmene hrdo hovorí, že manžel ju miluje viac ako kedysi. „Asi to súvisí s plnším dekoltom,“ baví sa.

V príspevku na TikToku prezradila, že s manželom začali spolu chodiť vo veku 14 rokov a teraz majú obaja 22. Majú dve deti – dcéru a syna.

Napriek úžasnému vzťahu, ktorý majú, si niektorí ľudia myslia, že jej nový vzhľad je voči manželovi „nespravodlivý“, lebo on sa zaľúbil do atraktívnej ženy, z ktorej veľa nezostalo. "To je porušenie zmluvy,'' píše sa v jednom z komentárov. Ďalší komentujúci zašiel ešte ďalej  a jej manžela nazval chudákom. „Takéto ženy sa veľakrát rozvádzajú, starnú a zomierajú samy, pretože si nedokázali udržať kondíciu,'' znie ďalšia štipľavá poznámka.

Naopak, iní držia Jill palce a pripomínajú, že výzor nie je predsa dôležitý. „Stále si ten istý človek, len lepší, lebo si mu dala deti,“ píše sa v jednom z komentárov. „Dôležité je to, že ťa miluje. Je to dobrý človek,“ dopĺňa iný koemntujúci. Ďalší sa zamýšľa nad tým, že keby sa nedali dokopy a nemali deti, mohla mať Jill iné krivky, takže vlastne je to výsledok ich „spoločnej práce“.

@jill200016

Yet somehow he’s more attracted to me than ever 😂 it’s the moo moo👀 @brandonmchenry13 2nd acc! @jill200016x2 #momtok #momsoftiktok #OscarsAtHome #WomenOwnedBusiness #SeeHerGreatness

♬ 444 - Tik Toker

Jill si z mudrlantov hlavu nerobí a napriek zmenenému výzoru neplače niekde doma v kúte, aký je svet nespravodlivý. Natáča videá na sociálne siete, stará sa o deti a ukazuje všetkým ženám, že dôležité je udržať si zdravé sebavedomie v každej situácii. „S manželom sa cítim krásna, žiadaná a milovaná bez ohľadu na to, koľko vážim,“ dodáva. 

Fotogaléria

TikTok/Mama Jill
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia