Vedeli ste to? Raper Majself a vizážistka Julka z Maniačok majú už takéhoto veľkého syna!

Manželia Švehlovci
Manželia Švehlovci
Zdroj: Instagram/majself_neptun, juliasvehlova
2024-06-14 11:00:00 |

Prislúcha im prívlastok jedného z najatraktívnejších párov slovenského šoubiznisu. Čo možno mnoho fanúšikov ani netuší, raperovi Majselfovi a jeho mannželke Julke to vo vzťahu klape už úžasných 16 rokov a vychovávajú veľkého tínedžera.

Randiť začali ešte v časoch, keď ich nikto nepoznal a vyzerali úplne inak než dnes. Aj vďaka veľkej vzájomnej podpore je dnes z Michaela Švehlu jeden z najúspešnejších slovenských raperov a z jeho manželky Julky vyhľadávaná vizážistka, ktorá vlastní kliniku krásy, pričom poznať ju môžete i zo šou Nákupné maniačky. Tam už počas jesene nahradila Luciu Lucid Sládečkovú.

Počas 16-ročného vzťahu si Majself a Julka vybudovali slušné kariéry, ktoré sa im podarilo dosiahnuť popri výchove spoločného syna Nicolasa. Rodičmi sa dvojica stala v pomerne mladom veku, a to keď mal raper iba 22 a jeho polovička približne rovnako. 

Dnes je Nicolas pre celebritných rodičov veľkým parťákom, so známym oteckom dokonca točia vtipné videá na sociálne siete, čo je zároveň ich spoločným koníčkom. Synátor má už 13 rokov a šikovný je aj v kuchyni - nedávno to dokázal v šou Bez servítky, keď svojmu ocinovi pomáhal pri varení. Zo školáka rastie veľký fešák, ktorý určite nemá žiadnu núdzu ani o priazeň dievčat.

 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia