Kaliho dcérka je krásna ako jej mama: Komentár rapera nemá chybu!

Kaliho dcérka je krásna
Kali
Zdroj: Ján Zemiar
2024-02-25 07:00:00 |

Majú doma hotovú princeznú! Raper Kali sa môže pochváliť veľkými pracovnými úspechmi a obrovskou fanúšikovskou základňou. Darí sa mu aj v súkromí. Svoje šťastie našiel po boku sympatickej tmavovlásky Alice, s ktorou majú rozkošnú dcérku Nelku.

Dcérka známeho slovenského rapera oslávila pred pár dňami svoje 5. narodeniny. Pyšní rodičia sa pri tej príležitosti na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram pochválili fotkami z oslavy. Na tej nechýbala krásna výzdoba, chutná torta a oslávenkyňa mala na sebe krásne šaty, v ktorých vyzerala ako princezná. 

Raper v mene Nelky všetkým poďakoval za gratulácie a priznal, že vďaka nej si jednoducho zamiloval život. Kali pri každej možnej príležitosti otvorene hovorí, že v súkromí je ozaj spokojný a šťastný, z čoho majú jeho fanúšikovia obrovskú radosť. 

 

 

Kalimu nechýba zmysel pre humor, čo potvrdil aj komentárom pod fotkou, ktorú zverejnila jeho partnerka. „Pane Bože, ďakujem, že sa moja dcéra nepodobá na mňa,” napísal raper na margo Nelky, ktorá svojej mamine akoby z oka vypadla.

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia