Najmladší syn Beckhamovcov si dal VYTETOVAŤ JEŽIŠA: Pocta otcovi!

Cruz Beckham
David Beckham
Zdroj: SITA
2024-02-21 07:00:00 |

Nie je žiadnym tajomstvom, že telo futbalistu Davida Beckhama zdobí množstvo tetovaní. Zdá sa, že rovnakej záľube prepadli aj jeho synovia. Najmladší Cruz oslávil v týchto dňoch 19. narodeniny a na pri tej príležitosti si na počesť svojho otca dal ozdobiť telo zaujímavým výjavom.

David a Victoria Beckhamovci nepatria medzi celebrity, ktoré svoje deti skrývajú pred svetom. Skôr naopak. Prominentná dvojica má troch synov - Brooklyna, Romea a Cruza a dcéru Harper Už od malička sú súčasťou šoubiznisu a v ňom si tiež postupne získavajú stále viac fanúšikov.   

Pyšní rodičia sa bežne úspechmi svojich ratolestí pýšia na sociálnej sieti Instagram. Tan športovec v týchto dňoch gratuloval synovi Cruzovi. „Všetko najlepšie, môj malý muž. Najviac drzý s tým najláskavejším srdcom. Buď stále sám sebou, ver svojím snom a ďalej na sebe tak tvrdo pracuj. Ľúbime ťa a sme na teba pyšní,” napísal slávny otec k ich spoločnej fotke z detstva. 

 

 

Svojich rodičov si veľmi váži aj samotný oslávenec Cruz. Ten si dal na počesť otca vytetovať rovnaké tetovanie, ako má jeho otec. Ide o výjav Ježiša sediaceho na zemi. Výsledkom sa na sociálnej sieti Instagram pochválil samotný tatér. 

 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia