Serenu Williams TRÁPIA popôrodné kilá: Za REALITU, ktorú ukázala, ju ženy ZBOŽŇUJÚ!

Serena Williams
Serena Williams
Zdroj: profimedia.sk
2024-05-27 07:00:00 |

Pozná to snáď každá žena. Popôrodné kilá buď necháte rovno v pôrodnici alebo sa s vami "vláčia" veľmi dlhú dobu. Bývalá popredná tenistka Serena Williams ukázala, že ju tento problém trápi taktiež.

Serena Williams je dvojnásobnou matkou. Prvé dieťatko priviedla na svet v roku 2017, dcérke dali spolu s manželom Alexisom Ohanianom meno Olympia. Rodinka sa im rozrástla znova, a to minulý rok v auguste. Držiteľka 23 granslamových titulok v dvojhre porodila druhýkrát dcérku, ktorú pomenovali Adira River Ohanian.

A aj keď má bývalá športovkyňa 9 mesiacov po druhom pôrode, trápia ju kilá nazvyš. Na Instagram zverejnila video, kde si oblieka na seba rifľovú sukňu a nie a nie sa do nej vpratať. Mnohé ženy počas tehotenstva priberú a rozšíri sa im hlavne oblasť panvy. Serena ukázala realitu, za ktorú ju ostatné ženy doslova milujú.

„Ďakujeme, že ste nám ukázali, že máte rovnaké problémy ako my. Cvičte, skúšajte, cvičte, zmeňte to, skúšajte,“ povzbudila ju istá fanúšička. „Ďakujem, že to robíte a ukazujete, že aj pre svetových športovcov je to proces schudnúť po pôrode. Ste ešte úžasnejšia a skutočnejšia,“ dodala zase ďalšia.

 


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia