Palác hlási nové správy o princeznej Kate: Boj s rakovinou ju takto ničí

Princezná Kate
Princezná Kate
Zdroj: Instagram/kate.william.royals
2024-05-24 19:00:00 |

Už sú tomu dva mesiace, ako svet zasiahla šokujúca správa o zdravotnom stave princeznej Kate, ktorá verejnosti priznala, že bojuje s rakovinou. Ako je na tom aktuálne?

Kráľovská rodina si prechádza ťažkým obdobím. So zákernou rakovinou zápasí britský kráľ Karol III. a aj princezná Kate. Ani v jednom prípade však podrobnosti o ich ochoreniach známe nie sú.

Kate sa, samozrejme, snaží myslieť pozitívne, pričom jej manžel William nedávno spoločnosť informoval o tom, že sa jej vodí dobre. Samotná princezná sa ale stiahla do úzadia a s verejnosťou z pochopiteľných dôvodov nekomunikuje.

Celý svet, samozrejme, stále zaujíma, čo sa s princeznou deje a ako sa má, a netrpezlivo čaká na každú ďalšiu správu týkajúcu sa jej osoby. Ako píše Radar Online,  zdroj z Kensingtonského paláca prezradil, že manželský pár prežíva za jeho múrmi peklo. Dôvodom je neľahká liečba, ktorú Kate podstupuje.

Mamička Georgea (10), Charlotte (9) a Louisa (6) vraj pociťuje veľkú silu vedľajších účinkov chemoterapie, ako sú nevoľnosti, úbytok na váhe či strata vlasov. Napriek tomu sa snaží byť stotočná, a to hlavne pred svojimi deťmi.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Radar Online

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia