Prekvapivé chute DETÍ Kate a Williama: Toto by väčšina ich rovesníkov do úst nedala!

William a Kate
William a Kate
Zdroj: Facebook/Kate Middleton
2024-01-06 19:00:00 |

Je všeobecne známe, že deti sú pri jedení veľkými špekulantmi. Máločím sa im človek trafí do chuti. Aj ratolesti princa Williama a jeho manželky Kate Middleton majú v jedlách svoje preferencie a tie vás skutočne prekvapia.

Poznáte dieťa, ktoré má v obľube olivy? Väčšinou je to opačný prípad a drobci nad špecifickou chuťou ohŕňajú nos. To ale neplatí o princeznej Charlotte (8), ktorá ich zbožňovala už v troch rokoch. Rovnako je na tom s olivami aj jej mama Kate.

Ani bratia malého dievčatka sa s chuťovými pohárikmi neradia k štandardu. Louis (5) nedá dopustiť na červenú repu a George (10) zase na špagety carbonara. 

Po vzore mamy, ktorá je známa tým, že sa snaží jesť zdravo, všetci traja súrodenci milujú šaláty, ale aj syrové cestoviny. Omáčku si dokonca vedia pripraviť úplne samy. Sem tam však rodinka i zhreší a pripraví si spoločne pizzu, za ktorou sa ide potrhať.

Ak by sa úplnou náhodou, spojením rôznych vesmírnych síl, členovia kráľovskej famílie ocitli u vás doma, určite by ste ich potešili výlučne slaným jedlom. Tým sladkým nikto z nich vrátane detí neholduje.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia