Staršia dcérka Gáboríkovcov oslávila narodeniny: Komorná oslava a torta, akú by ste NEČAKALI!

Ivana a Marián Gáborík
Ivana a Marián Gáborík s dcérkami
Zdroj: Instagram/mgaborik12
2024-05-22 19:00:00 |

V rodine bývalého hokejistu Mariána Gáboríka a jeho krásnej manželky Ivany sa cez víkend oslavovalo. Hlavnou hrdinkou bola ich staršia dcéra Bella!

Jeden z najstabilnejších a najkrajších párov slovenského šoubiznisu sa teší z dvoch malých princezien. Keď staršia Bella oslavovala vo veľkom štýle druhé narodeniny, jej mamina si užívala párty s veľkým bruškom. O pár dní nato už Ivana držala v náručí svoju druhú dcérku, ktorej dala taktiež netradičné meno, a to Leia.

Odvtedy prešli ďalšie dva roky a z Belly je už 4-ročná slečna. Rodičia jej tentokrát pripravili komornejšiu oslavu, ktorej sa zúčastnili iba oni a ich malé poklady.

,,Naše čarovné dievčatko, dnes je tvoj veľký deň a ak by sme ti mohli dať len jeden darček, dali by sme ti možnosť aspoň na chvíľu ťa vidieť našimi očami. Aby si nikdy nezapochybovala o tom, že si láskavá. Aj keď sa rada občas na svet mračíš. Že si odvážna, aj keď sa najbezpečnejšie cítiš v mojom náručí. A najmä, že si výnimočná. Možno vtedy by si najlepšie pochopila, ako veľa pre nás znamenáš,” napísala úspešná tanečnica a influencerka k narodeninovým záberom na Instagrame. 

Rodičia sestričky prekvapili krásnymi balónmi, trampolínou a nechýbala ani torta. Tú však na rozdiel od iných celebritných mamičiek vyrobila Ivanka sama, pričom čokoládou a ovocím rozhodne nič nepokazila. Práve naopak, jej sladká dobrota vyzerala fantasticky.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/iversanns

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia