Dominika Cibulková ukázala recept na zdravý a chutný cheesecake: Pobavila seba aj fanúšikov!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Instagram/domicibulkova
2024-04-15 15:00:00 |

Bývalá profesionálna tenistka sa netají tým, že doma takmer vôbec nevarí. O to viac však Dominika Cibulková prekvapila, keď zverejnila video, v ktorom pripravuje chutný a zdravý dezert.

Rodinný život a móda. To nájdu fanúšikovia Dominiky Cibulkovej na jej Instagrame, kde sa však celebritná mamička delí posledného polroka aj o svoj proces chudnutia.

V rámci neho bývalá športovkyňa dodržiava prísnu stravu, ktorú jej firma vozí v krabičkách. Pomedzi to sa však Dominika rozhodla pustiť aj do prípravy vlastného koláča a snáď po prvýkrát sa podelila o videorecept, ktorým sledovateľov milo rozosmiala.

,,Recept na jahodový cheesecake už použiteľnejší ako môj komentár - ja vám stále hovorím, že proste nepatrím do kuchyne,” pobavila sa na svoj účet blondínka. A keďže vo videu nezadala úplne presné údaje, radšej ich vložila do popisu, ktorým sa pri Domčinom vynikajúco vyzerajúcom dezerte treba riadiť .

Potrebné ingrediencie

200 g celozrnných sušienok

50 g masla

500 g skyru bieleho (vo videu je preklep)

250 g mascarpone

105 g (3 odmerky) vanilkového proteínu 

1 vajíčko

50 g arašidového masla 

200 g jahôd

Postup

Sušienky krátko pomixujte, pridajte roztopené maslo, dajte do formy na pečenie a pečte 8 minút na 180 °C.

Zmiešajte skyr, mascarpone, vanilkový proteín, vajíčko. Krém rozmiestnite na korpus a pečte 40 minút na 150 °C. Nechajte ešte 5 - 10 minút vo vypnutej rúre a dajte do chladničky vychladnúť. Vrch potrite arašidovým maslom a ozdobte čerstvými jahodami.

,,Pred každým, kto zvládne hocijaký recept, má u mňa veľký rešpekt, pretože ako si môžete vypočuť, ja by som dala zapiecť aj s jahodami navrchu, hahahahahha ;))” zasmiala sa na sebe mamička takmer 4-ročného Jakubka a ročnej Ninky.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/domicibulkova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia