ORIGINÁLNA pochúťka na veľkonočný stôl: Košíčky Zuzky Vačkovej OČARIA každú návštevu!

Zuzana Vačková
Zuzana Vačková
Zdroj: Instagram/zuzanavackova
2024-03-29 11:00:00 |

Aj vy pred každými blížiacimi sa veľkonočnými sviatkami rozmýšľate, čo budete variť, a čím budete núkať návštevy, ktoré sú ich neodmysliteľnou súčasťou? Obľúbená herečka Zuzana Vačková má pre vás originálny tip!

Zuzana Vačková je všestranná žena. Ide jej to nielen v herectve, ale aj na študentskej pôde, kde pôsobí ako pedagogička, či na sociálnych sieťach, kde sa zase mení na inšpiratívnu influencerku.

Zuzka sa so sledovateľmi pravidelne delí o rôzne zaujímavé recepty. A keďže sa prednedávnom pustila do svojej ďalšej chudnúcej výzvy, v jej jedálničku nájdeme samé zdravé a zároveň chutné jedlá. 

Nedávno šikovná gazdinka ponúkla sledovateľom skvelý tip na Veľkú noc, respektíve sviatočný stôl. Základom je tavený syr, ktorý majú radi asi všetci vrátane Zuzky.

,,Karičkové košíčky budú hitom tejto jari. Karičku totiž milujem od detstva,” napísala herečka k svojmu videu, v ktorom ukazuje ako na spomínanú dobrotu.

Potrebné ingrediencie

tortila 

tavený syr

losos / uvarené vajíčka / nepravý kaviár / uhorka / čokoľvek podľa vašej chuti

Postup

Z tortily vyrežte kvetinky, vložte ich do formy na mafinky a dajte piecť na 5 minút, aby chytili tvar a krásnu zlatistú farbu. Nechajte vychladnúť a dno košíčkov naplňte syrom a čímkoľvek, čo vám chutí alebo lahodí vášmu oku. Zuzka svoje košíčky ozdobila lososom, uhorkou, kôprom, nepravým kaviárom červeným i čiernym, prepeličími vajíčkami a mikrobylinkami (klíčkami), ktoré môžete nahradiť aj klasickými.

 ,,A smelo ohúrte rodinu aj návštevu,” odkazuje známa výmyselníčka fantastických a originálnych “jednohubiek”.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/zuzanavackova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia