KRÁSNE PREKVAPENIE! Známa Slovenka je po rozvode TEHOTNÁ s novým chlapom

Veronika Zuzulová
Veronika Zuzulová
Zdroj: Ján Zemiar
2024-03-04 07:00:00 |

Úspešná slovenská lyžiarka Veronika Zuzulová oznámila svojim priaznivcom na sociálnej sieti Instagram krásnu správu. A to, že pod srdcom nosí dieťatko. Pozrite sa, akou originálnou fotkou to oznámila!

Veronika Zuzulová v lete 2022 oznámila verejnosti, že jej manželstvo s Romainom Velezom je po 10 rokoch v troskách. Dvojica, ktorá má spolu syna Julesa, sa rozviedla. Netrvalo ale dlho a úspešná športovkyňa sa pochválila novou láskou. Jej srdce si získal Francúz Gasp Valette. 

Nuž, a zaľúbenci majú teraz veľkú novinku. „Čoskoro dvojnásobná mama,” oznámila na sociálnej sieti Instagram Veronika, ktorá tam zverejnila fotku, na ktorej hrdo pózuje s guľatým bruškom. Pod príspevkom sa hromadia gratulácie od jej fanúšikov, i kolegýň zo sveta športu. 

 

 

Veronika otvorene hovorí, že po boku svojho aktuálneho partnera našla svoje šťastie. „Začala som pri ňom žiariť a mať radosť zo všetkého, čo robím. Opätovne som našla v živote pohodu a šťastie. A to na úplne všetkých frontoch,“ uviedla vo svojej knihe na margo toho známa športovkyňa. 

 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia