POHĽAD na dcéru (12) speváčky P!NK vám vyrazí dych: Na sladkú princezničku zabudnite!

 P!NK
P!NK
Zdroj: SITA
2024-03-03 07:00:00 |

Aká matka, taká Willow! Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka P!NK je veľká rebelka. Okrem hudby a famózneho spevu púta pozornosť aj extravagantným vzhľadom. Pri pohľade na aktuálne zábery jej 12-ročnej dcéry to vyzerá tak, že tínedžerka za slávnou mamou nijako nezaostáva.

Speváčka P!NK je veľmi inšpiratívna a talentovaná žena. Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 10,7 milióna followerov. S nimi sa bežne delí napríklad o momentky z koncertov, či zábery, ktoré prezrádzajú čo-to z jej súkromia. Umelkyňa nepatrí medzi celebrity, ktoré svoje deti pred svetom skrývajú, a tak sú jej fanúšikom dobre známi. 

 

V týchto dňoch zverejnila speváčka fotografie, ktoré medzi jej fanúšikmi rozpútali pomerne búrlivú debatu. Ako vidno, jej 12-ročná dcérka Willow radikálne zmenila imidž. Svoje dlhé vlasy si totiž dala ostrihať celkom nakrátko. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

 

„Je to rebelka, rovnako ako jej mama! Veľmi je to takto pristane. Je talentovaná a krásna,” znejú komentáre od niektorých nadšených fanúšikov. Medzi followermi speváčky sa však našli aj kritici. „Och! Len mi nepovedzte, že aj ona je jedným z tých detí, ktoré sa ešte hľadajú,” reagoval jeden z nich. 

Willow nie je prvým celebritným dieťaťom, ktorému sa páči takýto účes. V minulosti taký nosila aj dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta, nedávno týmto zostrihom šokovala dcéra Bena Afflecka a Jenifer Ganer.    

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia