NÁDHERNÉ GESTO slávnej herečky: Na červenom koberci s kabelkou, ktorú jej vyrobila dcéra (9)!

Hannah Waddingham
Hannah Waddingham
Zdroj: SITA
2024-02-27 07:00:00 |

V Hollywoode sa v uplynulých dňoch konali viaceré prestížne podujatia, ktorých sa zúčastnila aj herečka Hannah Waddingham. Tá na červenom koberci predviedla viacero vydarených módnych kreácií. Bonusom v podobe vyrobenej kabelky si však získala sympatie hádam každého!

Hannah Waddingham, ktorá účinkuje napríklad v obľúbenom seriáli Ted Lasso si vzala na červený koberec poriadne netradičnú kabelku. Išlo o kúsok z kartónového papiera, ozdobený slovom EPIC a vytvorený špeciálne pre herečku.

„Moja dcéra chcela nejako prispieť, tak mi vyrobila kabelku,“ povedala na margo toho herečka. Tá si je plne vedomá, že na ostro sledovaných podujatiach nemôže chýbať elegancia a pôvab. „Toto všetko je skvelé, ale byť mamou je pre mňa to najdôležitejšie,” dodala a krásnym gestom rozhodne dojala mnohých.  

 

Herečka má 9-ročnú dcéru Kitty a netají sa tým, že byť slobodnou mamičkou nie je vôbec jednoduché. Zvlášť skĺbiť pracovné povinnosti s tými rodičovskými. „Stále jej hovorím, že sme tím a že to takto musí byť. Musím kuť železo kým je horúce. Vysvetľujem jej, že musím využiť čas, kým o mňa je záujem,” uviedla v jednom z rozhovorov Hannah. 

 

  

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia