Hviezdna Jennifer Lopez prehovorila o svojom detstve: BOLESTNÉ SPOMIENKY!

Hviezdna Jennifer Lopez prehovorila
Jennifer Lopez
Zdroj: SITA
2024-03-02 07:00:00 |

Slávna Jennifer Lopez v poslednom čase odkrýva viac a viac zo svojho súkromia. V pripravovanom dokumente s názvom The Greatest Love Story Never Told si zaspomínala aj na svoje detstvo, počas ktorého jej chýbalo to najdôležitejšie. Láska.

„Keď som vyrastala, vždy som hľadala niekoho, kto by mi dal pocit, že som milovaná,” uviedla v spomínanom dokumente úspešná umelkyňa. „Bola som prostredné dieťa,” dodala Lopez, ktorá má sestry Leslie a Lyndu.  

Ich rodičia sa v 90. rokoch rozviedli. To celú situáciu ešte zhoršilo. „Mala som pocit, že môj otec ma ignoruje. Vždy po nociach pracoval a cez deň spal. A ja som mala pocit, že medzi nami nie je žiadne puto,” povedala na margo otca Davida krásna Jennifer. O mame sa vyjadrila, že bola narcistka. „Vždy musela byť stredobodom pozornosti,” poznamenala. 

Hoci vzťahy medzi Jennifer a jej rodičmi neboli celkom ideálne, po rokoch si k sebe predsa len našli cestu. Samotná Lopez je dvojnásobnou matkou. S exmanželom - spevákom Marcom Anthonym má 16-ročné dvojičky Emme a Maximiliana.  

 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia