Slávna herečka zverejnila FOTO dospelého syna: Vyrástol z neho lámač ženských sŕdc!

Sharon Stone
Sharon Stone
Zdroj: Profimedia
2024-02-29 07:00:00 |

Je z nej pyšná mama! Herečka Sharon Stone nikdy nemala problém otvorene hovoriť o svojom súkromí. Svetu sa v minulosti zverila napríklad aj s tým, že jej cesta k potomstvu bola poriadne tŕnistá. Pozrite sa, ako vyzerá jej najstarší syn, z ktorého je už 23-ročný mladík!

Nie je to tak dávno, čo slávna herečka Sharon Stone vydala vlastné memoáre. V nich otvorene priznala, že pri túžbe po vlastnom dieťatku si prešla poriadne bolestivou skúsenosťou. Celkovo totiž až deväťkrát potratila.

Sen o rodine si tak začala plniť prostredníctvom adopcie a dnes je z nej trojnásobná matka. Najstaršieho syna Roana si adoptovala v roku 2000. K nim neskôr pribudli bratia Laird a Quinn. Koncom roka 2022 vyšlo najavo, že si k sebe vzala aj dobrého kamaráta svojho najstaršieho syna. Ten mal len otca, ktorý zomrel, a tak sa herečka rozhodla, že sa o neho postará. 

V týchto dňoch sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou svojho najstaršieho syna. A veru, už to nie je malý chlapec, ani tínedžer, ale dospelý muž. V máji oslávi 24. narodeniny a niet pochýb, že o záujem nežného pohlavia nemá núdzu. „Som na teba tak hrdá,” pripísala k fotke hviezdna Sharon. 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia