Obľúbená slovenská herečka sa bude vydávať! Prišlo to v čase, keď je najtučnejšia a najškaredšia

Obľúbená slovenská herečka sa
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova
2024-02-28 19:00:00 |

Ďalší dôvod na radosť! Natália Puklušová prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Dva mesiace po narodení dcérky prišiel na rad zásnubný prsteň. Obľúbená herečka oznámila, že bude svadba.

Natália Puklušová má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov. Je však dôkazom, že na lásku určite netreba zanevrieť. Už viac ako dva roky tvorí pár so sympatickým a vtipným Michalom, ktorý herečke plní všetko, čo jej vidí na očiach.

Dvojica sa od polovice decembra teší z dcérky Wilky, ktorá dala ich spoločnému životu úplne iný rozmer. Aby toho šťastia a emócií nebolo na čerstvú mamičku málo, Michal si pre ňu pripravil jedno obrovské prekvapenie.

Naty na svojom Instagrame zverejnila video, v ktorom jej milovaná polovička darovala krásny prsteň. Spočiatku síce nevedela, o čo ide, keďže nešlo o úplne typickú žiadosť o ruku, no jej radosť a slová prezradili, že sa rodičia vo svojom vzťahu opäť posunuli o veľký krok ďalej.

,,Tak. Stalo sa to! Narodila sa nám Bubka a teraz mám už aj prsteň, ženy! Naša svadba bude žuuuuur! Ale až keď Bubinka vyrastie, bude chodiť, aby išla s nami. Viete si predstaviť, aká som šťastná, že mám v živote moje dve lásky najväčšie,” podelila sa o jedinečné chvíle budúca pani Margušová. 

Ako herečka ďalej s humorom priznala, nečakala, že táto životná udalosť príde práve v aktuálnom období. ,,Netušila som, že tento prsteň dostanem v čase, kedy budem najtučnejšia a najškaredšia,” napísala Natália. Svojho partnera označila za skvelého muža, najväčšie zrkadlo, najlepšieho otca, najlepšieho kuchára a najväčšieho parťáka na životnú párty. ,,Ďakujem celému vesmíru za nás troch,” vyznala sa na záver kráska, ktorá nedávno oslávila okrúhlu 40-tku.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia