Slávna mamička zverejnila FOTO z letiska: Chúďa!

Slávna mamička zverejnila FOTO
Kelly Osbourne
Zdroj: Instagram/kellyosbourne
2024-01-30 07:00:00 |

Hoci sa na nás z médií a sociálnych sietí valia dokonalé fotky prominentných mamičiek s ich ratolesťami, realita je taká, že aj ony zažívajú situácie, v ktorých sa ocitnú mamičky - bežné smrteľníčky. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad aj dcéra legendárneho Ozzyho Osbourna - Kelly.

Kelly Osboure sa počas uplynulého víkendu spoločne so svojim synčekom Sidneym, ktorý má 14-mesiacov, zúčastnili veľkolepej narodeninovej oslavy u pracháčky Paris Hilton. Párty si náležite užili, čo dokazujú aj zábery, ktorými sa prominentná mamička pochválila na sociálnej sieti Instagram. 

 

 

Iné to však už bolo, keď príde reč na cestu, ktorú spolu absolvovali. Kelly patrí medzi hviezdy, ktoré nemajú problém s otvorenosťou. A tak bez príkras priznala, že ju synček počas letu celú ogrckal. Ako dôkaz zverejnila aj zábery, na ktorých má úplne mokré tepláky. 

 

 

Túto situáciu dôverne pozná nejedna mamička. A treba dodať, že veru nejde o nič príjemné. Kelly si však očividne zachováva nadhľad a zmysel pre humor. Takto ogrcaná si spoločne so synčekom aj zapózovala. Nuž, "krásna" pamiatka na tento zaujímavý výlet, čo poviete?!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia