Lenka Šóošová priznala zúfalstvo: Všetko na ňu doľahlo… Po pokute od policajtov sa takmer rozplakala!

Lenka Šóošová
Lenka Šóošová
Zdroj: Instagram/lenkasoosova
2024-01-27 19:00:00 |

Nie každý deň je nedeľa. Aj keď máme väčšinou na tvári úsmev, alebo sa o to aspoň snažíme, raz príde chvíľa, kedy na nás všetko spadne a my sa zložíme ako domček z karát. Nedávno to zažila aj moderátorka Lenka Šóošová.

Lenku Šóošovú poznáme ako milú, usmiatu a vždy dobre naladenú moderátorku relácie Teleráno. Na mamičku dvoch rozkošných synčekov Ronalda a Riška však pred pár dňami doľahli všetky negatívne emócie, k čomu sa pridružili aj ďalšie trampoty. O svoju frustráciu sa tak rozhodla podeliť s ľuďmi na Instagrame.

,,My všetci denno-denne v menších aj väčších rozhodnutiach budujeme spoločnosť a hodnoty, akými žijeme. Veci, ktoré sa momentálne dejú v spoločnosti, znepokojujú a frustrujú aj mňa. A potom príde deň ako dnešný, keď cítim krivdu,” začala svoj príspevok Lenka. 

Známa markizáčka priznala, že zažila doslova deň blbec. ,,Schytala som nejakú virózu, v upršanom dni robím rodiča-vodiča-taxikára, do toho ma iritujú arogantní nervózni šóferi. Tlačia sa na mňa zozadu, a tak pridám, aby som uhla. No a čo čert nechcel, rovno ma namerali policajti. Bolo mi do plaču, aké je to nefér, chcelo sa mi kričať, že za to vlastne nemôžem a bolo mi fyzicky zle, potrebovala som už byť doma,” posťažovala sa zúfala kráska.

V závere však Lenka uviedla, že svoj “trest” prijala s pokorou. ,,Pretože to, v akom svete žijeme, robíme práve tým, ako sa vieme alebo nevieme (za)chovať. Ako vieme alebo nevieme prijať zodpovednosť za vlastné činy a rozhodnutia. Prosím, vytrvajme v slušnosti a pokore, aj keď cítime neprávosť, aj keď sme frustrovaní a unavení. Ono sa nám to raz vráti. Možno som naivná, ale stále verím v slušnosť a dobro,” odkázala všetkým obľúbená moderátorka.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/lenkasoosova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia