Krásna manželka Attilu Végha bez šiat! Ženy jej poslali drsné odkazy

Natália a Attila Véghovci
Natália a Attila Véghovci
Zdroj: Instagram/natalindri
2024-01-25 07:00:00 |

Atraktívna manželka úspešného MMA zápasníka Attila Véghu sa za svoju postavu nemusí hanbiť ani po dvoch pôrodoch. Práve naopak, Natália sa pýši krásnym telom, ktoré teraz ukázala aj sledovateľom na Instagrame. Niektoré ženy sa však do nej nechutne pustili.

Jeden z najkrajších párov slovenského šoubiznisu spolu vychováva päťročného synčeka Attilku a takmer 2-ročnú dcérku Dorotku. Pôvabná Natália sa po oboch pôrodoch dala rýchlo do formy a pýši sa postavičkou bez akýchkoľvek známok tehotenstva.

Blondínka väčšinou na profile zverejňuje príspevky s rodinou alebo propaguje rôzne produkty. Teraz sa však medzi nimi objavila snímka pikantnejšieho charakteru, ktorá dokazuje, že aj mamina dvoch detí môže byť poriadne se*y.

,,Dlho sme tu nemali fotky od Kataríny Šlesárovej. Milujem jej vkusnú tvorbu, ktorá ukazuje, že nahota nemusí byť iba vulgárna,” napísala Natálka k svojej decentnej snímke bez šiat. Popri komplimentoch sa však našli aj uštipačné komentáre. ,,Takéto fotky si nechaj pre muža. Nič v zlom, ale tu nikto nie je zvedavý na takéto fotky. Je to úbohé takto zaujať,” odkazuje pohoršená fanúšička. 

,,Neviem načo sa vyzliekať, keď ste si dali spraviť takéto fotky, tak pre seba a Atillku a nevystaviť sa, ale to je len môj názor. Ste pekná žena,” myslí si ďalšia. Reč prišla aj na influencerkine prsia.

,,Ty kokso... už tak vyzerajú tie prsia dosť zle a to ma pani Végh podľa vlastných slov silikóny,” neodpustila si ostrú poznámku neznáma sledovateľka. ,,Na fotke sú ešte tie zešlahané z detí,” zapojila sa s humorom do komentárov samotná Natália, ku ktorej viaceré dámy prehovorili, že jej prsia boli krásne aj bez úpravy.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/natalindri

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia