NEUVERITEĽNÉ Syn Diany Mórovej oslávi 18 rokov: TOTO bude jeho darček!

Diana Mórová
Diana Mórová
Zdroj: Instagram/tvjoj
2024-01-14 19:00:00 |

Ten čas ale letí! Syn jednej z najúspešnejších slovenských herečiek oslávi čoskoro neuveriteľných 18 rokov a Diana Mórová už vie, čo mu daruje.

Diana Mórová patrí medzi najvyťaženejšie slovenské herečky. Divadlo, seriály, filmy, ale aj post porotkyne v šou Česko Slovensko má talent. Známa umelkyňa si koncom minulého roku konečne vydýchla a odskočila si na dovolenku, po ktorej si dala jasné predsavzatie.

,,Keďže som sa teraz vrátila z Maroka a precestovala som ho, tak som si povedala, že o čo vlastne prichádzam, že treba spoznávať aj ten svet. Vždy, keď budem mať nejakú voľnú chvíľku a našetrené peniaze, vždy určite vycestujem,” prezradila Didi v rozhovore pre magazín Top Star. Na ďalšie dovolenky či výlety by sa už ale rada vybrala s mužom, ktorý je jej srdcu najbližší.

,,Už pôjdem aj so svojím synom, pretože to je taký darček pre mňa, pre moje oči, pre moju dušu, lebo vždy načerpám. A nemusím sa tým chváliť na Instagramoch alebo čo. Je to tu,” pokračovala herečka ukázujúc na svoje srdce.

Ako Didi spomínala, na ďalší odchod do zahraničia sa chystá so svojím synom Quidom a nepôjde o len taký hocijaký výjazd ,,Bude mať 18 rokov. A on mi sám povedal, že to takto poviem, mami, ja by som chcel zážitkový výlet. Takže ide v maminkiných šľapajách,” prezradila s úsmevom nadšená mamina už takmer dospelého syna, ktorého má s hercom Jurajom Mokrým.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV JOJ/Top Star

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia