Dcéra (17) Toma Cruisa na aktuálnych FOTO: Rastie z nej KRÁSNA ŽENA!

Dcéra (17) Toma Cruisa
Tom Cruise s dcérou Suri
Zdroj: profimedia.sk
2024-01-01 07:00:00 |

Už to dávno nie je to malé dievčatko! Preč sú tie časy, keď ju na rukách nosil jej slávny tatko a ona sa mračila na paparazzov. Suri Cruise so svojim otcom nie je v kontakte a na záujem bulvárnych fotografov si už zrejme zvykla.

Herecké hviezdy Tom Cruise a Katie Holmes tvorili svojho času krásny pár. V roku 2006 sa im narodila dcérka Suri, ktorá na mnohých pôsobila ako rozmaznané dievčatko. Bežné pre ňu boli topánky na malých opätkoch, nalíčená tvár i to, že ju rodičia nosievali na rukách, hoci už dávno nebola malým dieťaťom. 

Dnes je už zo Suri takmer dospelá žena. V apríli oslávi 18. narodeniny a pri pohľade na ňu nám mnohí dajú za pravdu, že sa rodičom ozaj vydarila. Je totiž prirodzene pekná a mame robí veľkú radosť. Žiaľ, len mame...

 

 

Slávny otec sa totiž o Suri údajne vôbec nezaujíma. Po rozvode rodičov ju dostala do starostlivosti matka Katie a tá odmietla viesť ju k scientológii. Kontroverzná cirkev vraj preto hollywoodskemu hercovi styk s jeho dcérou zakázala. 

„Dlhé roky nie sú v kontakte. Ona nechodí na jeho filmy a nehrá v jej živote žiadnu úlohu,” uviedol pre The New York Post dobre informovaný zdroj z jej okolia. Suri plánuje po skončení strednej školy ísť na vysokú a študovať módu. „Katie je na ňu veľmi pyšná, zároveň ju ale prehnane chráni. Chce, aby zostala v New Yorku, aby jej mohla byť stále na blízku,” dodal. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia