Victoria Beckham prehovorila o výchove milovanej dcéry a... Tají pred ňou silikóny!

Victoria Beckham s dcérou
Victoria Beckham s dcérou Harper Seven
Zdroj: Instagram/ victoriabeckham
2023-12-20 07:00:00 |

Vedie ju k tomu, že aj vnútorná krása je dôležitá! Výchova detí nie je vôbec jednoduchá. Svoje o tom vie aj štvornásobná matka Victoria Beckham. Tá v najnovšom rozhovore prehovorila napríklad o tom, ako sa snaží usmerňovať svoju dospievajúcu dcéru Harper.

Slávna módna dizajnérka a niekdajšia hviezda formácie Spice Girls - Victoria Beckham učí svoju 12-ročnú dcéru, že popri vonkajšej kráse nesmie zabúdať aj na tú vnútornú a mala by sa mať hlavne rada. Prezradila to v decembrovom vydaní magazínu Allure

„Zvykne mi hovoriť - Mami, mám medzeru medzi zubami. A tu mám malé znamienko,” začala rozprávanie na túto tému Victoria. „Povedala som jej na to, že tá medzera jej prinesie šťastie. A že Cindy Crawford, ktorá je našou rodinnou priateľkou, povedali, aby si dala svoje znamienko odstrániť... Nuž, a práve to znamienko robí zo Cindy tú Cindy Crawford,” dodala. 

Beckham sama dobre vie, čo to znamená podľahnúť akémusi tlaku a hnať sa za dokonalosťou. V minulosti si dala urobiť silikóny a dodnes to ľutuje. Pred pár rokmi si ich dala odstrániť. „Ak mám byť úprimná, už nikdy by som si ich nedala. A raz sa s ňou o túto skúsenosť podelím, ale ešte nie teraz,” priznala Victoria. 

 

 

Slávna kráska nedávno priznala, že si v škole prešla šikanou. „Často jej hovorím, aké je dôležité, aby bola milá a aby vnímala, keď sa okolo nej niečo také deje. Lebo to šikanované dievča na ihrisku bola raz aj jej matka. Je dôležité nebyť ticho, ak sa niečo také deje,” upozorňuje Beckham, ktorej slová by si mal vziať k srdcu hádam každý. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia