Vnučka najkrajšej Slovenky rastie ako z vody: Pozrite, aká je rozkošná!

Ivana Christová s dcérou
Ivana Christová s dcérou Danielou
Zdroj: Instagram/ christova.ivana
2023-12-18 07:00:00 |

Krása sa v ich rodine jednoducho dedí! Meno Ivana Christová je Slovákom dobre známe. Táto rodáčka z Prešova sa totiž v roku 1989 stala kráľovnou krásy. Šarm nestráca ani po rokoch, keď je už babičkou. Aha, ako jej vnučka vyrástla!

Triumf v súťaži krásy nie je jediným úspechom Ivany Christovej. Jej obrovskou pýchou je nepochybne jej dcéra Daniela, ktorú má s exmanželom Danielom Ubaudom. Obe sa venujú podnikaniu v oblasti kozmetiky a krásy. Keď Daniela vezme do ruky "šminky", výsledok stojí rozhodne za to. 

Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 10-tisíc followerov, ktorí tam nájdu nielen zaujímavé tipy, ale aj čo-to z jej súkromia. Christovej krásna dcéra sa v roku 2020 vydala za hokejistu Miloša Zajíčka. Vo februári 2021 sa z nich stala rodina a narodila sa im dcérka, ktorej dali meno Zoja. 

Pred pár dňami absolvoval rodinka vianočné fotenie a vydarenými fotkami sa Daniela pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Medzi priateľmi a fanúšikmi vyvolali zábery nadšenie. A srdiečka v komentároch pridal aj brunetkin otec - Daniel.

 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia