Dcérka (6) slávneho herca HVIEZDOU premiéry: Wau! Zatienila aj celebrity

Dcérka (6) slávneho herca
Bradley Cooper
Zdroj: SITA
2023-12-14 07:00:00 |

Zrodila sa hviezda! Aj takéto komentáre znejú na adresu 6-ročnej dcéry herca Bradleyho Coopera a modelky Iriny Shayk. Lea De Seine prišla svojho slávneho tatka podporiť na premiéru jeho nového filmu a všetkých priam uchvátila.

Už čoskoro si vo vybraných kinách a prostredníctvom služby Netflix bude môcť verejnosť vychutnať film s názvom Maestro. Ide o ďalší počin, na ktorom sa Bradley Cooper podieľal ako režisér, jeden zo scenáristov a kde zároveň stvárnil hlavnú postavu.

V utorok sa v Los Angeles konala slávnostná premiéra, na ktorú ho prišla podporiť aj žena jeho srdcu najmilšia. A to jeho rozkošná dcérka Lea De Seine, ktorú má s expartnerkou Irinou Shayk. Pre dievčatko išlo o debut v spoločnosti a pri tej príležitosti sa aj patrične vyparádila. 

Lea De Seine mala na sebe šaty so zvieracou potlačou, nechýbala štýlová kabelka, trblietavé topánky, či na červeno nalakované nechty. Niet pochýb, že u módnej polície by určite obstála. Pred fotografmi pózovala ako profesionálka a pohľad na pyšného tatka hovorí za všetko. 

 

 

Zaujímavé je, že Bradleyho prišla podporiť aj speváčka Lady Gaga. Dvojica spolu účinkovala vo filme Zrodila sa hviezda, kde zamilovaný pár stvárnili tak dôveryhodne, že viacerí veria tomu, že sa do seba zaľúbili aj v realite. Nikdy však tieto dohady nekomentovali. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia