Rihannu s rodinkou nafotili paparazzi: Ich módne kreácie vám vyrazia dych!

Rihannu s rodinkou nafotili
Rihanna a jej partner A$AP Rocky
Zdroj: profimedia.sk
2023-12-30 07:00:00 |

V našich uliciach by ste takto nahodenú rodinku určite nestretli! Slávna speváčka Rihanna a jej partner A$AP Rocky sa momentálne nachádzajú v Aspene, kde sa spoločne s maličkými synmi vybrali na nákupy. V pätách mali bulvárnych fotografov a pohľad na nich stojí skutočne za to.

V Aspene sa to v týchto dňoch hemží celebritami. Nečudo, že tam smerovali aj bulvárni fotografi, ktorí sa radujú z rôznych úlovkov. 

 

 

Nepochybne ich potešilo, keď stretli slávnu speváčku Rihannu s jej rodinkou. Tých jednoducho nešlo prehliadnuť. Boli totiž vyobliekaní tak, ako keby sa vybrali na módnu prehliadku, kde by oni sami predvádzali. 

Raper A$AP Rocky mal na sebe výrazné strieborné nohavice a kožuch s potlačou. Speváčka stavia na oversize kúsky a vyparádené boli aj ich ratolesti. Dvojica má spolu dvoch synov - RZA (1) a Riot (4 mesiace).

 

Rihanna sa v rozhovoroch netají tým, že A$AP Rocky je úžasným otcom. Zároveň obaja otvorene hovoria, že sa nebránia ďalšiemu dieťaťu a boli veľmi šťastní, keby to bolo dievčatko. 

 

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia