Krásna Jojkárka tajila tehotenstvo: Rozkošná dcérka je pre ňu splneným želaním!

Alena Stračiaková
Alena Stračiaková
Zdroj: Ján Zemiar
2023-12-28 07:00:00 |

Jojkárska moderátorka Alena Stračiaková sa už pár týždňov raduje z dcérky, ktorej spoločne s manželom dali meno Eliška. V týchto dňoch sa na sociálnej sieti Instagram pochválila ich spoločnou fotkou a prezradila, že po dieťatku veľmi túžila.

Trvalo zhruba sedem mesiacov, kým moderátorka Alena Stračiaková priznala, že pod srdcom nosí dieťatko. Hoci sa celý čas objavovala na televíznych obrazovkách, diváci ani len nemali tušenia, že skrýva sladké tajomstvo. 

Dcérku, ktorej spoločne s manželom Matúšom dali meno Eliška, priviedla na svet koncom novembra. K Vianociam si tak nadelili ten najkrajší darček. Tvár jojkárskych Ranných novín to vlastne potvrdila, keď pridala na sociálnu sieť Instagram fotku, kde spoločne pózujú so svojou vyparádenou princezničkou. 

 

 

„Ani neviem spočítať koľkokrát som si toto želala. Obetovala som na to každé sfúknutie sviečok na torte, každú padajúcu hviezdu, jednoducho čokoľvek pri čom som si mohla želať... Verila som, že snáď raz,” prezradila sympatická blondínka a vyjadrila podporu všetkým s podobnou túžbou. „Nikdy neprestávajte veriť, niektoré želania sa naozaj plnia, len si treba chvíľu počkať,” dodala.

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia