Kráľovská rodina na vianočnej omši: Úchvatná Kate a... Pribudlo im ďalšie dieťa!

Kráľovská rodina na vianočnej
Členovia kráľovskej rodiny
Zdroj: SITA
2023-12-26 07:00:00 |

Bol na nich veru príjemný pohľad! Členovia britskej kráľovskej rodiny - na čele s kráľom Karolom III. - sa v Prvý sviatok vianočný vybrali spoločne do kostola na slávnostnú omšu. Pri tom ich fotili aj bulvárni fotografi. Pozrite sa na tie vydarené zábery!

Pre mnohých jedincov sú vianočné sviatky neodmysliteľne spojené aj s návštevou kostola. V prípade členov britskej kráľovskej rodiny ide o akúsi tradíciu, pri ktorej sú ostro sledovaní verejnosťou. Cestou na omšu sa totiž zvyknú s niekoľkými fanúšikmi aj pozdraviť a popriať im pekné sviatky. Inak tomu nebolo ani tento rok. 

Kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla boli dokonale zladení v béžových odtieňoch. Tradične, priam fantasticky vyzerala ich nevesta Kate. Tá tentokrát stavila na outfit modrej farby a bola jednoducho tip-top. Márne by ste na nej hľadali nejaké nedostatky. 

 

 

Po boku Kate samozrejme nechýbal jej manžel princ William a ich tri rozkošné deti - George, Charlotte a Louis. Cestou do kostola však k nim pribudlo aj ďalšie urodzené dievčatko. A  to Mia Tindall. Ide o dcéru Williamovej sesternice - Zary, ktorej je on vlastne krstným otcom. 

 

 

Princ William sa v minulosti netajil tým, že na Vianociach zbožňuje aj to, že ich ako rodina trávia spolu a vo veľkom. „Dať všetkých dokopy na Vianoce je podľa mňa milé, lebo sme celkom zaneprázdnení a počas roka je len málo momentov, keď sme takto všetci spolu. Keď vidím, ako sa moje deti stretnú s ratolesťami mojich bratrancov a sesterníc, užívajú si spoločné chvíle a hrajú sa, je to pre mňa veľmi výnimočné,” povedal. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia