PRIZNANIE mamy z filmu Sám doma vás odrovná: Preboha! Ono sa to fakt stalo

PRIZNANIE mamy z filmu
Catherine O'Hara vo filme Sám doma.
Zdroj: 20th Century Fox
2023-12-24 07:00:00 |

Pre všetkých už navždy bude mamou Kevina McCallistra z kultového filmu Sám doma. Reč je o herečke Catherine O'Hara (69), ktorá sa na našich obrazovkách objavuje každé Vianoce. Aký má vzťah k tomuto počinu? A akou je ona sama vlastne matkou?

„Ako sa to mohlo vôbec stať? Ako by mohla jedna matka zabudnúť na svoje dieťa?” Aj takéto otázky bežne dostáva herečka Catherine O'Hara, ktorá sa do sŕdc mnohých navždy vryla vďaka účinkovaniu v tejto mimoriadne obľúbenej komédii. 

Umelkyňa má na to odpoveď, ktorá vás odrovná. „Viem, že je to možné. Moji rodičia... Mali sedem detí. A keď sa raz sťahovali z jedného domu do druhého, tak v tom strese akosi zabudli na moju sestru,” uviedla v jednom z rozhovorov slávna herečka. Išlo o Mary Margaret O´Hara, ktorá sa stala známou speváčkou.  

 

 

Catherine túto svoju rolu miluje a je vďačná za to, že na filme Sám doma vyrastajú celé generácie. „Som rada, že som súčasťou niečoho, čo je pre niekoho vianočný rituál,” uviedla k tomu. Herečka tiež priznala, že za ňou ľudia chodievali s bizarnou požiadavkou. „V priebehu rokov som stretla viacero Kevinov, ktorí za mnou prišli s tým, aby som zakričala ich meno,” priznala. 

 

 

V reálnom živote je herečka dvojnásobnou mamou. S manželom - umeleckým architektom Bo Welchom majú spolu dvoch synov - Luka a Matthewa. Obaja sa spoločenským podujatiam vyhýbajú a nie sú aktívni na sociálnych sieťach. Slávna mama o nich ale v minulosti prezradila, že majú skvelý zmysel pre humor a všetci spoločne sa vždy veľa smejú. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia