Andrea Belányiová ODHALILA súkromie: Moja 16-ročná dcérka si Vianoce NEUVEDOMUJE

Andrea Pálffy Belányiová
Andrea Pálffy Belányiová
Zdroj: Instagram/tvjoj
2023-12-20 15:00:00 |

O moderátorke spravodajstva TV JOJ je známe, že je maminou dcérky Saskie, ktorá sa narodila so zdravotnými problémami. Andrea Pálffy Belányiová to má preto omnoho ťažšie než rodičia zdravých detí. Ako Saskia vníma blížiace sa Vianoce?

V januári tomu bude už neuveriteľných 17 rokov, čo Andrea Pálffy Belányiová priviedla na svet svoje jediné dieťa. V tom čase bol jej manželom úspešný hokejista Žigmund Pálffy. Saskia sa narodila predčasne s mierami 3 kilogramy a 50 centimetrov a, bohužiaľ, aj so zdravotným hendikepom.

Andrea venuje dievčatku všetok potrebný čas a snaží sa, aby jej nič nechýbalo. V rozhovore pre Plus 7 dní poodhalila, ako u nich vyzerajú Vianoce.

Krásna moderátorka ozdobuje stromček cca týždeň pred príchodom radostných dní. ,,Páči sa mi, že sa vďaka tomu ešte lepšie naladíme na prichádzajúce sviatky. Saskia sa motká okolo, nedá sa to nazvať zdobením, ale pri niektorých ozdobách sa opýtam, kam ich máme dať, a keď povie a ukáže „tu“, tak to zavesím na to miesto,” prezradila Andrea.

Ako tiež uviedla, jej dcérka Vianoce ako také nevníma. ,,Saskia má síce 16 rokov, ale mentálne je to malé dieťatko, takže takéto veci si vôbec neuvedomuje. Radosť jej urobia rôzne maľovanky, veľa striháme a lepíme. A má veľmi rada rôzne tašky a ruksaky, do ktorých si odkladá obľúbené veci, tak jej vždy nejaký kúpime,” vyjadrila sa brunetka, čím aspoň trochu nechala ľudí nazrieť do svojho súkromia.


Zdroj: Plus 7 dní

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia