Gabika Marcinková odhalila TAJOMSTVO: Predčasný pôrod a takéto komplikácie!

Gabika Marcinková
Gabika Marcinková
Zdroj: Instagram/klarasurdusova
2023-12-16 20:00:00 |

Jedna z najobsadzovanejších slovenských herečiek, ktorá sa umiestnila v zozname prestížnej ankety 100 najkrajších tvárí roku 2012 podľa amerického serveru TC Candler, je mamičkou dvoch detí. Gabika Marcinková však teraz priznala, že pôrod toho prvého vôbec nebol jednoduchý. Svoju dcérku dokonca prvýkrát videla až po štyroch dňoch.

Gabika Marcinková je mamičkou nielen vo filmoch Šťastný nový rok, Matky či v seriáli Pán profesor, ale aj v skutočnom živote. Herečka popri práci stíha vychovávať 5-ročnú Emku a 2-ročného Jakubka. Samozrejme, veľkou pomocou je jej manžel Martin Mihalčin, spevák a líder skupiny Heľenine oči, ktorému v roku 2015 povedala svoje áno.

Dvojica si pláva pokojnými a šťastnými vodami bez toho, aby sa o svoje súkromie delila s verejnosťou. Málokto preto vie, akým náročným obdobím si manželia, a najmä Gabika, prechádzali pri pôrode prvej ratolesti. 

„Skomplikovala ho preklampsia, predčasný pôrod, nízka pôrodná hmotnosť, cisársky rez a prvé dni, keď som bola od bábätka odlúčená. Ale napriek tomu sa mi k tomu viaže pokoj. Všetkými fázami sme prešli tak nejako spomalene. Emu som prvýkrát mohla naživo vidieť, až keď mala nejaké štyri dni, dojčiť sa nám podarilo až od šiestich, aj keď som od pôrodu odsávala a posielala po manželovi mlieko, našťastie úplne bezproblémovo," prezradila herečka pre lekársky magazín inVitro.

Rodičia si domov priniesli miniatúrne bábätko, ktoré vážilo ani nie dva kilogramy. ,,Ale ja som sa cítila celkom sebavedomo. A bola som vďačná za všetky rady, ktoré som od sestričiek na neonatológii dostala," uviedla Prešovčanka, ktorej druhý pôrod, vďakabohu, prebehol bez najmenších komplikácií. ,,Jakubko bol absolútne bezproblemová krása,” zaspomínala si Gabika.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: inVitro 3/2023

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia