Slovenská herečka odrátava hodiny do pôrodu: Zverejnila ZAUJÍMAVÉ FOTO!

Slovenská herečka odrátava hodiny
Natália Puklušová
Zdroj: Ján Zemiar
2023-11-30 07:00:00 |

Obľúbená slovenská herečka Natália Puklušová sa už čochvíľa stane prvýkrát mamičkou. Počas tehotenstva sa s priateľmi a fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Instagram delila o svoje pocity a zaujímavé momentky. Netradičné zábery zverejnila ja krátko pred dňom D.

Zaujímavé tehotenské fotenia sú pre mnohé ženy v radostnom očakávaní bežné. Nečudo, na toto krásne obdobie chcú mať peknú spomienku. Kým viaceré budúce mamičky dbajú o to, aby na fotkách bolo všetko dokonalé a tip-top, slovenská herečka Natália Puklušová je skôr za zachytenie reality. 

„Tam vám poviem, že toto je najvyšší level autenticity, čo s vami zdieľam. Takto ma už nikdy nikto neodfotí. Kuki ale neváhal a zvečnil posledné okamihy pred dňom D. Toto ide do albumu ako titulná fotka,” napísala herečka k fotke, na ktorej spí s vyhrnutým tričkom a roztiahnutými nohami a rukami. 

 

Pozornosť si ale zaslúži aj záber, ktorý prezrádza, že Natália je už do pôrodnice zbalená a s vyloženými nohami čaká na ten výnimočný moment. Keď je reč o vyložených nohách, aj ju, podobne ako iné mamičky, potrápili opúchajúce nohy. 

 

 

Natália sa netají tým, že po boku budúceho otecka Michala našla svoje šťastie. „Má jeden super dar, ktorý máme spoločný. A to je, že sa navzájom vieme rozosmiať. Keď som bola na Gympli, mamka sa ma opýtala, či viem, čo je najdôležitejšie, aby muž mal. Ja že: Aby nepil alkohol? Ona že: Nie, že najdôležitejšie je, aby ma vedel rozosmiať, lebo takto sa budeme smiať furt a aj keď budem nahnevaná, a on si zachová svoj nadhľad, tak vyrieši všetko humorom. No, samozrejme máme rezervy, ale aj tak zažívame často spolu také chvíle, kedy sa smejeme nahlas a ja to MILUJEM!!! Keby ste ho videli, ako sa tvári, keď ma fotí,” prezradila nedávno. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia