Obľúbený komik Bekim má dôvod na RADOSŤ: TOTO rozhodne nečakal!

Obľúbený komik Bekim má
Bekim so svojou dcérkou
Zdroj: Instagram/bekimko
2023-11-28 19:00:00 |

Bekim je na Slovensku dobre známy. Nielen, že je úspešný komik a moderátor, ale taktiež je aj influencer, ktorý ľuďom ukazuje, že aj s hendikepom sa dá dobre žiť. Taktiež pomáha iným ľuďom, ktorí majú nejaké zdravotné problémy. Jedna z fanúšičiek ho pred pár dňami poriadne prekvapila a on sa s tým pochválil svojim fanúšikom.

Na Instagrame sleduje Bekima viac ako 168-tisíc ľudí, ktorých pravidelne baví svojím humorom. Rovnako s nimi rád zdieľa zábery svojej dcérky, z ktorej je hotový. Ako sám viackrát priznal, otcovstvo ho zmenilo k lepšiemu a všetko si to naozaj užíva. 

Komik sa stal vzorom a inšpiráciou aj pre iných ľudí. Jedna z fanúšičiek dokonca po Bekimovi pomenovala svojho synčeka. "Ahoj Bekim, v júni som ti písala, kedy máš sviatok, že takto chceme pomenovať syna. Tak som ti len chcela dať vedieť, že aj napriek tomu, že Bekim v kalendári nie je, tak nás to neodradilo a už pár dní máš v Česku menovca," prišlo Bekimovi do správy a on sa rozhodol si túto milú pozornosť odložiť vo svojom profile. 

Reakcie ľudí sú rôzne

Tak ako vždy, aj pod týmto príspevkom sa hneď objavilo množstvo komentárov, ktoré sa dosť líšia. Kým mnohí si myslia, že je to veľmi milé, niektorí to vzali s humorom. Bekimovi odkazujú, že je to jeden z jeho najväčších životných úspechov. 

Ďalšia napísala, že voľný preklad tohto mena by mohol byť nezlomná viera a odhodlanie. Našiel sa aj jeden mierne rýpavý komentár. "A ja som si myslela, že je to prezývka. No, Bekim Dvořák, snáď bude mať v pohode spolužiakov," odznelo v jednom z nich. Sledujúca narážala na to, že hlavne deti sú schopné sa svojim rovesníkov vysmievať, ak sú v niečom odlišné, a to môže byť práve aj kvôli menu. 

Každopádne, ide o veľmi milé gesto, ktoré Bekima určite minimálne zahrialo pri srdci. 

 

 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/bekimko

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia