Dcérka známej Slovenky je nádherná: Drsná kritika kvôli mejkapu!

Make-up artistka Lucia Lucid
Make-up artistka Lucia Lucid Sládečková
Zdroj: Ján Zemiar
2023-11-28 07:00:00 |

Rastie z nej hotová modelka! Dcéra známej slovenskej make-up artistky Lucie Sládečkovej - Lýdia rozhodne patrí medzi najrozkošnejšie deti nášho šoubiznisu. Pyšná mamina sa ňou bežne chváli aj na sociálnych sieťach. Po zverejnení najnovších fotiek sa však nevyhla kritike.

Nie je žiadnym tajomstvom, že známa Slovenka spoločne so svojou matkou a dcérkou trávia veľa času v Thajsku. Lydka tam totiž navštevuje prestížnu súkromnú školu, ktorú si Sládečková nevie vynachváliť. Okrem toho, že ju počas prehliadky ohúrili priestory, kde sa vyučuje, nadšená bola aj z kvality výučby a plusom je tiež, že sa nachádza blízko ich domu. 

V pondelok oslavovali v škole sviatok Loy Krathong. Ide o festival, ktorý je akousi poctou Bohyni vody a Budhovi. Ľudia sa pri tej príležitosti stretávajú pri jazerách a riekach, aby vypustili plávajúce lampáše alebo košíky na plavbu vodou. 

Žiaci mohli prísť do školy oblečení v tradičnom odeve. A veru, aj Lydka bola poriadne vyparádená. Hoci sa pod jej fotkami objavovali prevažne nadšené komentáre, našli sa aj jedinci, ktorí si neodpustili kritiku. „Nádherné dievčatko, ale dieťa má byť dieťaťom a nie výstavným kusom s makeupom ako dospelá,” znie jedna z reakcií. „Mne sa to nepáči keď z malých detí robia veľké ženy,” pridala sa ďalšia z komentujúcich. 

Ako samotná Lucid vysvetlila, Lydka na sebe nemala make-up. Mala len nafarbené obočie, ústa a líčka. „Má fenomenálne detstvo a make-up bude mať vždy, keď si to situácia vyžaduje,” odkázala kritikom Lucid, na ktorej stranu sa postavili mnohí z jej followerov. 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia