Dominika Cibulková po mesiaci CHUDNUTIA prekvapuje: Skvelé, KOĽKO kíl dala dole

Dominika Cibulková je v
Dominika Cibulková
Zdroj: Ján Zemiar
2023-11-26 07:00:00 |

Chudnutie je téma, ktorá sa týka mnohých žien nespokojných so svojou postavou. Pre výraznú zmenu vo svojom živote sa rozhodla aj Dominika Cibulková, ktorá po dvoch pôrodoch túži nielen po krajšej postave, ale aj po zdraví a aby sa vo svojej koži cítila trochu lepšie.

Dvojnásobná mamička Dominika Cibulková na svojom Instagrame pred pár týždňami zdieľala svoj ambiciózny plán. Ako svoju osobnú výzvu si dala schudnúť 22 kilogramov, čo rozhodne nie je málo. Svoju počiatočnú váhu pritom nešpecifikovala, 

Teraz prešiel prvý mesiac a Domča sa rozhodla zdieľať svoje výsledky, ktoré by mohli inšpirovať aj ostatné ženy. Niektoré si dali tiež podobnú výzvu a začali pracovať na svojej postave.

V čom je tajomstvo úspechu?

Nebude žiadnym prekvapením, keď povieme, že v strave. Dominika sa rozhodla pre krabičkovú stravu, čo znamená, že dopredu má pripravené všetky jedlá, ktoré počas dňa musí zjesť a ona si nemusí ani variť. Ide o skvelý spôsob, ako sledovať svoje kalórie, pretože pri chudnutí je dôležité dostať sa do kalorického deficitu. Taktiež vyradila sladké nápoje a alkohol

Na ukážku Domča zdieľala, že na raňajky mala chlebík su šunkou a zeleninou, na obed grilované kuracie prsia s ryžou a kapustovým šalátom a na večeru tuniakový šalát. Dopriala si aj dezert v podobe proteínových guličiek. 

Krásne výsledky po mesiaci chudnutia

Na začiatku mala Domi 40,2 % tuku v tele. Toto číslo po mesiaci kleslo na 37,6 %, čo je naozaj skvelé. Zároveň začínajú narastať pomaly aj svaly. Celkovo išla váha dole o 4,4 kg za mesiac. "Poviem vám, že na tú kolu už ani nemám chuť. Všetko je to len návyk," prezradila vo svojom príbehu. 

Nepochybne ide o výborný výsledok a Dominika na seba môže byť hrdá. Určite ju to nakoplo v tom, aby vo svojej premene pokračovala aj naďalej. Už teraz sa tešíme na výsledok.

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/domicibulkova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia