Cibulková sa toho nebojí: Vytasila holý prsník a... Pome na to!

Cibulková sa toho nebojí:
Dominika Cibulková s manželom Michalom
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-16 07:00:00 |

Nemá problém podeliť sa aj o takýto intímny záber! Dominika Cibulková má na sociálnej sieti Instagram 479-tisíc followerov, s ktorými sa ochotne delí aj pikošky zo svojho súkromia. Inak tomu nie je ani teraz, keď si svojou rodinkou užíva dovolenku a oddych v exotike.

Maledivy sú raj na zemi. Svoje o tom vie aj Dominika Cibulková, ktorá sa tam vybrala za oddychom už po deviatykrát. Spoločnosť jej aj manželovi robia tentokrát aj ich rozkošné deti - Jakubko a Ninka. Ako vidno, na fotkách, ktoré Dominika zverejnila, exotiku si všetci naplno užívajú. 

 

 

 

Cibulková zverejnila počas víkendu aj jeden mimoriadne vydarený záber. A to fotku, na ktorej s láskou dojčí dcéru Ninku. „Povinnosti v raji,” znie popis pri fotografii.

Tá medzi fanúšikmi športovkyne vyvolala množstvo pozitívnych reakcií. „Krásna a dojímavá fotka. Ďakujem že zdieľate takéto pekné a prirodzené momenty,” znejú vybrané z komentárov. „Dominika sa toho nebojí,” napísala ďalšia fanúšička, ktorá podobne ako mnohí ocenila odvahu tejto prominentnej mamičky. 

 

 

Nie je to prvýkrát, čo sa Dominika nechala takto zvečniť pri dojčení. Nemala s tým problém ani pri Jakubkovi, ani teraz pri Ninke. Aj takýmto spôsobom dodáva odvahu mnohým ženám, ktoré sa pri dojčení na verejnosti cítia pomerne nekomfortne. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia