Obľúbená moderátorka sa stala MAMOU: Dcérke vybrali krásne meno a jej VYZNANIE vás dojme

Obľúbená moderátorka sa stala
Alena Stračiaková s manželom Matúšom
Zdroj: Instagram/alena_straciakova
2023-11-29 19:00:00 |

Tak a už aj ona je v klube mamičiek. Známa moderátorka TV JOJ Alena Stračiaková sa pred pár dňami stala mamou. Svoje tehotenstvo tajila a užívala si v okruhu najbližších dlhé mesiace. Dcérke vybrali krásne a v súčasnosti aj veľmi obľúbené meno.

Alenka sa s príchodom vytúženej dcérky pochválila na svojom Instagrame, kde ihneď zožala množstvo srdiečok a gratulácií, napríklad aj od známych osobností a kolegov. Poblahoželali jej napríklad Andrea Šprochová, Zuzana Javorová, Soňa Skoncová, Aneta Parišková, Thomas Puskailer, Erika Barkolová a ďalší. 

Pre dievčatko vybrali krásne meno Eliška, pre ktoré sa rozhoduje čoraz viac rodičov. Ešte krajšie je ale vyznanie, ktoré obľúbená moderátorka pridala k fotografii so svojím milovaným pokladom. 

V týchto slovách sa nájdu všetky matky

"Rozmýšľala som, ako sa dajú opísať pocity, ktoré aktuálne prežívam a popravde, jednoznačne sa to nedá… Je to akési tornádo lásky, strachu, odhodlania, očakávaní, ale aj nekonečnej vďaky. A napriek tomu, že život nabral úplne nový vietor a náš dom ožil a je v ňom naozaj hlučno 😁 S Matúšom sme sa zhodli, že po narodení Elišky sa cítime, ako keď sme sa zamilovali," napísala Alenka v úvode svojho príspevku. 

"Nedokážem myslieť na nič iné a naozaj mám pocit, že som stretla lásku svojho života. Je to iný typ lásky, taký až desivý, pretože by ste pre toho malého človiečika aj zomreli. Kdesi som ale čítala, že deti nepotrebujú rodičov, ktorí sú ochotní za nich zomrieť, ale rodičov, ktorí im ukážu ako majú čo najlepšie žiť. A ja sa už neviem dočkať, ako si spolu ten život užijeme, dcérka naša," dodala čerstvá mamička. 

Ku gratuláciám sa pridávame aj my a prajeme hlavne veľa zdravia a spoločne strávených okamihov. 

 

 

 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/alena_straciakova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia