Herečka z Prcičiek má krásnu rodinu: Oslávila 20. výročie svadby a ukázala dcérky!

Alyson Hannigan
Alyson Hannigan
Zdroj: profimedia.sk
2023-10-15 07:00:00 |

Darí sa jej v kariére, ale aj v súkromí. Reč je o herečke Alyson Hannigan, ktorá sa preslávila účinkovaním v mnohých známych počinoch. Spomenúť možno napríklad obľúbenú americkú komédiu Prci, prci, prcičky. Pozrite sa, akú má krásnu rodinku!

Šou, v ktorej tancujú celebrity s profesionálnymi tanečníkmi, u nás známa pod názvom Let´s Dance, sa teší veľkej popularite v rôznych kútoch sveta. Súčasťou aktuálneho ročníka programu Dancing With The Stars je aj herečka Alyson Hannigan. Tá sa preslávila napríklad v seriáloch Buffy, premožiteľka upírov, či Ako som spoznal vašu matku. Pre mnohých navždy zostane flautistkou Michelle z komédie Prci, prci, prcičky.

 

 

Pri pohľade na herečku znie priam neuveriteľne, že v marci oslávi 50. narodeniny. A v týchto dňoch oslavovala iný výnimočný deň v jej živote - 20. výročie sobáša s hercom Alexisom Denisofom. Pri tej príležitosti mu adresovala krásny odkaz prostredníctvom sociálnej siete Instagram. „Ďakujem, že si mojim najlepším priateľom, najlepším otcom, úžasným šéfkuchárom, bláznivým komikom. Milujem zdieľať život s tebou,” napísala k svadobnej fotografii známa herečka. 

 

 

Dvojica má spolu dve dcérky - Satyanu (14) a Keevu (11), ktoré prominentní rodičia nezvyknú často ukazovať. Počas účinkovania v tanečnej šou však spravili výnimku a dievčatá prišli svoju mamu podporiť na jeden z tréningov. Čo poviete, podobajú sa na svoju slávnu maminu?! 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia