VIDEO Dcérka Moniky Bagárovej zažíva prvú PUBERTU: Pozrite, čo všetko VYMYSLELA

VIDEO Dcérka Moniky Bagárovej
Monika Bagárová s dcérkou
Zdroj: Instagram/bagarovamonika
2023-10-11 19:00:00 |

Monika Bagárová nemá problém s ukazovaním svojej dcérky Rumie na sociálnych sieťach. Jej fanúšikovia ju práveže milujú a tešia sa na nové fotky a videá. Obľúbená česká speváčka priznala, že to teraz nemajú jednoduché a pridala k tomu aj názornú ukážku.

Moniku Bagárovú sleduje na Instagrame viac ako 942-tisíc ľudí, čo je naozaj krásne číslo. Vo svojom nedávnom príbehu sa priznala, že to pri výchove dcérky Rumie nemá niekedy ľahké. 

"Nebudem vám klamať, dáva mi zabrať posledný mesiac. 3,5 roka a mám pocit, že prežívame prvú puberta. Budem strašne rada, keď mi napíšete, že to máte rovnako," napísala Monika vo svojom príbehu. 

Rumia je veľká výmyselníčka

Monika následne pridala viacero videí, v ktorých môžeme vidieť, že sa pri výchove dcérky rozhodne nenudí. Aj iné maminky ju v správach upokojili, že to prežívajú rovnako a že tento vek rozhodne nepatrí k tým najjednoduchším.

Ruminka je živé zlato a ide jej veľmi dobre spev aj tanenc, pričom nemá problém predviesť sa trochu aj pri natáčaní videa. Takéto zábery patria k naozaj vzácnym a mnohým Monikiným fanúšikom vyčarovali úsmev na perách. 

Video si môžete pozrieť tu. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia