Krásna Monika Bagárová stále dojčí svoju 3-ročnú dcérku: Je to náročný boj!

Monika Bagárová
Monika Bagárová
Zdroj: Ján Zemiar
2023-06-07 08:00:00 |

Hovorí z duše mnohým mamičkám... Aj celebrity sú len ľudia z mäsa a kostí. Hoci ich život vyzerá často dokonale a priam rozprávkovo, aj oni si v skutočnosti prechádzajú náročnými obdobiami a riešia rôzne problémy.

Svoje o tom vie aj krásna česká speváčka Monika Bagárová, ktorá aktuálne rieši dilemu dobre známu mnohým mamičkám. Jej dcérka Rumia oslávila nedávno 3. narodeniny a umelkyňa si uvedomuje, že by bolo možno vhodné, aby ju odstavila od dojčenia. Avšak, nie je to vôbec jednoduché a Monika zvádza náročný boj. 

 

 

Monika vníma kojenie ako ich spoločný rituál pred uspávaním a sama oň zatiaľ nechce prísť. Aj preto Ruminka nemôže napríklad zostať sama cez noc u starých rodičov. „Rodina už so mnou o tom nehovoorí, lebo vedia, že je to zbytočné,” uviedla v relácii Mámy sobě krásna brunetka. „Je to taká vec, s ktorou ako matka bojujem. Ja to dojčenie mám rada a je to také emočné spojenie s tým dieťaťom. Nedokážem to úplne rozseknúť, aby sme prestali,” dodala.  

Internet je plný rád a tipov, ako dieťatko odstaviť od materského mlieka. Aj samotná Monika to už skúšala. „Bolo také obdobie, keď sme boli 14 dní doma a boli sme obe nachladené. Ruminka napríklad chcela, aby som ju dojčila aj osemkrát za deň. Bola som z toho hotová, lebo to bolo každú chvíľku,” prezradila promi mamička, ktorá vtedy vyskúšala jeden z tipov a ono to skutočne zabralo. „Večer, keď som bola taká unavená a vyčerpaná som to však nevydržala a dala som sa jej napiť,” uzavrela svoju skúsenosť.

 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia